Europa Conference League

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη 3-2 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τον πρώτο προημιτελικό του Conference ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, με τους Πειραιώτες να επικρατούν 3-2 και να έχουν, πλέον, προβάδισμα πρόκρισης!

Βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League!

Οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν στην πίεση της Φενέρμπαχτσε, η οποία επέστρεψε από το 3-0 και το έκανε… θρίλερ, πετυχαίνοντας δύο γκολ, και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκη», που τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «4» ενόψει της ρεβάνς της άλλης εβδομάδας (18/04, 22:00).

Ο Φορτούνης έγραψε με πανέμορφο σουτ το 1-0 στο 8', ενώ έφτιαξε το δεύτερο, το οποίο έκανε ο Γιόβετιτς με πλασέ στο 32'. Οι Πειραιώτες πήγαν με καθαρό σκορ στα αποδυτήρια έπειτα από ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, στο οποίο παρουσιάστηκαν σχεδόν αψεγάδιαστοι. Ο Τσικίνιο έβαλε… φωτιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» με διαγώνιο σουτ στο 57', έπειτα από συνεργασία με τον Ελ Κααμπί, μετά από ωραίο πρέσινγκ της ελληνικής ομάδας.

Στη συνέχεια η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε και μείωσε τη ζημιά. Ο Ρέτσος έκανε φθηνό λάθος, ανατρέποντας τον Οσάγι-Σάμουελ και ο Τάντιτς με πέναλτι μείωσε στο σκορ στο 68'. Έξι λεπτά μετά ο Καχβετσί πλάσαρε από κοντά. μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, για το 3-2. Ο Ολυμπιακός άντεξε στην τελική ευθεία και επικράτησε των Τούρκων.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές:











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x